پروموشن و تاثیر آن در کسب و کار : برای پروموشن دیدگاه های مختلفی و همچنین تعاریف گوناگونی وجود دارد که به برخی از آنها اشاره می نماییم:
پروموشن و تاثیر آن در کسب و کار
- پروموشن مجموعه عملکردهایی با تفکر و سناریو قبلی است که برای ارتقاء رتبه برندها و یا سازمان ها مورد استفاده قرار می گیرد.
- پروموشن یکی از شاخه های تبلیغات در نظر گرفته می شود که در جهت افزایش آگاهی مخاطب نسبت به برند شما و یا سازمان شما مورد استفاده قرار می گیرد.
- از نظر برخی از صاحبنظران پروموشن صرفا با هدف افزایش فروش دوره ای در بازه های زمانی کوتاه مدت و بلند مدت در نظر گرفته می شود.
- دیدگاه و هدف برخی از شرکتها جهت اجرای پروموشن افزایش محبوبیت برند و سازمان در بین مخاطبینشان از طریق برقراری روابط و تعاملی درست و صحیح می باشد.
- پروموشن را بعضا با هدف ترویج یک نام تجاری به اجرا در می آورند.
- مجموعه عملکرها و فرآیندهایی که طی می گردد تا با مردم،مخاطبین یا مشتریان ارتباط و تعاملی صحیح شکل بگیرد و آنها را آگاه،جذب و وادار به خرید محصول در اولویتی بیش از دیگر رقبا نماید را پروموشن می گویند.
- بالا بردن انگیزه خرید یک محصول نسبت به سایر محصولات رقیب حتی اگر با قیمت بالاتری عرضه گردد.
- خلق ارزش های به یادماندنی از تصویر یک برند در ذهن مصرف کننده.
- ترغیب و به اصلاح وسوسه خریدار در نقطه فروش برای تصمیم گیری سریع در انتخاب محصول
- یاد آوری تبلیغات گسترده نظیر تلویزیون،بیلبرد،مجله و …. در نقطه فروش از طریق اجرای پروژه های سمپلینگ
- پروموشن گاهی با هدف ارائه توضیحات تخصصی و کاربردی در جهت پاسخگویی و اطلاع رسانی صحیح یا همان مشاوره به مصرف کننده صورت می پذیرد.
- اجرای پروموشن با هدف فرهنگ سازی صحیح استفاده از یک محصول.
- افزایش سهم از بازار روز افزون و در دست گرفتن رهبری بازار بین کالاهای رقیب.
- پروموشن در بعضی از مواقع برای شرکتها حکم یک تیر با چندین نشان مختلف را دارد به عنوان مثال بعضی از شرکتها از طریق پروموشن به صورت مستقیم و غیر مستقیم به نوعی تحقیقات بازار و تحقیقات میدانی می توانند انجام دهند و تمامی اطلاعات مشتریان و همچنین نقطه نظرات آنها را دریافت نمایند