تامین نیروی پروموتر : نیروی پروموتر بر اساس آگاهی که درباره محصول شرکت یا برند دارد، می تواند با استفاده از متد پروموشن، شرایط ترغیبسازی مشتریانی که قصد خرید محصول ندارند را ایجاد کند. این نیرو می تواند با انتقال آگاهی و به واسطه نوع برخورد جذابی که دارد، شرایط را برای خرید مشتری ایجاد نماید.
تامین نیروی پروموتر
نیروی پروموتر Promoter کیست؟ و چه طور می تواند برای یک برند شرایط مطلوبی را به جهت داشتن فروشی بیشتر و یا افزایش مشتریان ایجاد نماید. در این مقاله برای شما درباره شرح متد پروموشن به واسطه فعالیت های نیروی پروموتر مطالب ارزشمندی را تهیه نموده ایم. با ما تا انتهای این مقاله همراه باشید.
در تعریف سریع می توان گفت، نیروی پروموتر می تواند متد پروموشن را برای مدیران کسب و کار به اجرا درآورد. اما پروموشن Promotion چیست؟ در زبان انگلیسی، پروموشن به معنای ترویج و تبلیغ می باشد. واژه پروموت در بازاریابی به معنای فعالیت های انگیزشی و فعالیت های ترویجی است. بر این اساس شرکت ها به دلیل اجرای راه های ارتباطی موثر با مشتریان در راستای محصولات و خدماتی که ارائه می دهند، از این متد به واسطه فعالیت های نیروی پروموتر استفاده می نمایند.
استفاده از این متد برای گروههای مختلف شغلی مثل: خرده فروش، مصرف کننده و عمده فروش کاردبرد دارد. از طرفی می توان متد پروموشن را به عنوان یک سیستم انگیزشی که از تاثیرگذاری طولانی مدت در ذهن مشتریان برخوردار است، معرفی نمود. در محیط های کسب و کار، یکی از ملزومات مهم برای صاحبان کسب و کار، نحوه معرفی و اعلام حضور در محیط تجاری است. برای این کار، متد های متفاوتی وجود دارد که میتوانند برای معرفی برند و محصولات خود از آنها استفاده کنند. اما اگر به دنبال متدی کاربردی هستید که بتواند به نحو مطلوب و در زمان کمتر نسبت به متد های دیگر، راه مناسب تری را برای برند سازی و معرفی برند برای مدیران کسب و کار به دنبال داشته باشد، ما به شما متد پروموشن را معرفی می نماییم.
مدیران کسب و کار و تولید کنندگان، در راستای ارتقا ارزش برند و فروش بیشتر، هزینه های متفاوتی را متقبل می شوند. بر اساس استفاده از متد پروموشن میتوانید، تمرکز سرمایه گذاری را بر تامین نیروی پروموتر نموده، تا هم از شرایط تبلیغاتی بهتری برخوردار شوید و هم موجبات کاهش هزینه ها را به واسطه فعالیت های نیروی پروموتر ایجاد نمایید.
کاربری متد پروموشن به واسطه فعالیت های نیروی پروموتر
توجه داشته باشید که متد پروموشن یعنی راهی برای ایجاد یک استراتژی هدفمند، به جهت هدایت مشتریان به سمت محصولی خاص. در این خصوص نیروی پروموتر با استفاده از متد پروموشن افزایش آگاهی مشتری نسبت به محصول را افزایش داده و در ادامه، شرایط انتخاب سریع و آگاهانه را برای مشتری فراهم می آورد. در استفاده از متد پروموشن فرقی نمی کند محصول جدید باشد یا قدیمی.
با توجه به ورود برندهای مختلف در چرخه های رقابتی و گسترش بازار رقابتی و تبدیل بازار رقابتی به بازار فرا رقابتی، شرایط تنوع در محصولات بیشتر شده و در امتداد آن تنوع در نظرات و سلایق مشتریان نیز روز به روز در حال تغییر است. به همین خاطر داشتن شایستگی و بیشترین کیفیت در محصولات از عمده دلایلی است که می تواند نظر مشتریان را به محصول جلب نماید و موجبات رشد و موفقیت صاحبان کسب و کار و تولید کنندگان را فراهم آورد. در این میان افزایش روش های تبلیغاتی مانند: تبلیغات محیطی بیلبوردها، انواع مختلف تبلیغات رسانهای، استفاده از بروشورها و کاتالوگ ها و دیگر روش های تبلیغاتی موجب شده که شرایط برای انتخاب بهترین نوع تبلیغات نزد تولیدکنندگان سختتر شود و انتخاب محصول برای مشتریان نیز به عملی مجهول و دشوار تبدیل شود. این شرایط از طرفی نیز کاهش اثر بخشی در معرفی محصولات را به دنبال داشته است. اما در این میان بهترین روش تبلیغاتی که توانسته برای برندهای بین المللی و داخلی، تبلیغاتی بسیار اثر گذار را به دنبال داشته باشد، اجرای متد پروموشن بر اساس فعالیت های نیروی پروموتر می باشد. یکی از مواردی که می تواند برتری این متد را نسبت به متد های دیگر نشان دهد، نتایج مثبت به واسطه استقبالی است که مشتریان از محصولات این برندهای داخلی و بین المللی داشته اند.
مزیت های اجرای متد پروموشن به وسیله نیروی پروموتر
از جمله مزیت هایی که متد پروموشن نسبت به متد های دیگر تبلیغاتی دارد، داشتن تعامل مذاکره به صورت حضوری با مشتریان و دریافت انتقادات و پیشنهادات و در ادامه جذب نظرات آن ها است. از دیگر اثرات و مزایای متد پروموشن، ایجاد خاطره ماندگار در ذهن مشتری در راستای اثبات قابلیت های برند است. از طرفی با استفاده از متد پروموشن به واسطه فعالیت های نیروی پروموتر، تبلیغ همزمان محصولات متنوع از یک برند و به دنبال آن فروش محصولات و جذب مصرف کنندگانی که با هدف خرید محصولات دیگر وارد آن مرکز خرید شدهاند و بر اساس ایفای نقش نیروی پروموتر، به واسطه استفاده از روش های گفتاری جذاب و ایجاد آگاهی، آن مشتری را ترغیب نموده که از محصولات دیگر آن برند نیز خریداری نمایند.
دستاورد های اجرای متد پروموشن به وسیله نیروی پروموتر
متد پروموشن، مجموعه ای است از فعالیت های علمی، هدفمند و تخصصی و بسیار حساس، که از اهمیت بسیار بالایی نیز برخوردار است. با استفاده از متد پروموشن، صاحبان کسب و کار و تولید کنندگان به واسطه افزایش ارزش برند، شامل دستاوردهای شگرفی خواهد شد. برخی از این دستاوردها رشد روز افزون فروش در کمترین زمان می باشد، به واسطه استفاده از متد پروموشن، می توانید آگاهی مشتریان را افزایش دهید و آن ها را به خرید محصولات خود بدون استفاده از شرایط اغراق آمیز، ترغیب نمایید. نیروی پروموتر با استفاده از متد پروموشن شرایط فرهنگ سازی و معرفی محصول را انجام داده و موجبات تغییر نگرش و نظر مصرفکنندگان را نسبت به برند اعمال می نماید. به واسطه متد پروموشن، پروموتر با مصرف کنندگان رابطه تعاملی را تقویت کرده و آگاهی آن ها را افزایش می دهد و اثربخشی ارزش برند را در دید مشتری ایجاد می نماید. نیروی پروموتر می تواند با ارائه بروشورها و کاتالوگ ها شرایط را برای خرید مشتریان تقویت نماید.
وظایف نیروی پروموتر
نیروی پروموتر وظیفه معرفی و شناسایی محصولات یک برند را بر عهده دارد. این فرد با رعایت ظاهری آراسته و با داشتن آگاهی کامل از محصول، مشتریان یا حتی افرادی که به فکر خرید آن محصول نیستند را به سمت خود با توجه به نوع برخوردی که دارد جذب می نماید. بر این اساس افراد به آن محصول خاص توجه کرده و نسبت به خرید آن محصول ترغیب می شوند. این ترغیب سازی بر اساس اعتمادی است که مشتریان نسبت به فرآیند اعتماد سازی نیروی پروموتر کسب نموده اند.